lørdag 7. februar 2009

Hipp hurra for Marianne H og Kathrine!


Kathrine hadde bursdag på torsdag, og Marianne H har bursdag i dag.
Gratulerer med dagen, begge to!
For å gjøre litt ekstra stas på bursdagsbarna her i Scrappemania, tenkte vi å ha en aldri så liten kommetar-RAK. Du gjør som følger:

- Besøk bloggen til enten Marianne eller Kathrine (eller begge to!) og legg igjen en hilsen hos dem.
- Så titter du litt videre rundt i bloggene deres, finner deg en layout som du liker, og legger igjen en kommentar her hos oss om hvilken layout det er og hvorfor du liker den.
- Og vips, så er du med i trekningen av en søt liten RAK! Trykk på bildene under for å komme til jentenes blogger.Vi trekker en RAK-vinner lørdag 14/02.

16 kommentarer:

ToneF sa...

Gratulerer med dagen dere :o)
Klem

Hege-Annie Simonsen sa...

Gratulerer så mye med dagen!! :)) Så gøy da! :)

Hvem vant forresten scrappesnopet fra au dela des cimes...?...

Good morsdagshelg! :) Klem

Lena Katrine sa...

Nå har jeg vært innom bloggene til begge jentene - og er imponert både over mål-listene deres, og alt det flotte de lager! Gratulasjoner er lagt igjen i siste innlegg hos to!

Hos Kathrine falt jeg for denne flotte LO'en; den har en enkel stil, men bildene er flotte, og jeg liker den ramme-stripa utrolig godt!

Hos Marianne fant jeg dette skiltet; fargene er friske og flotte, og jeg liker hvordan den er pyntet med utklipte detaljer.

Håper begge damene får en fortsatt super feiring, og et superdupert nytt fødselsadagsår!

Merete sa...

Kommentarer er lagt igjen hos både Marianne og Kathrine:) Men det var ikke så lett å velge ut en LO altså...for det er virkelig noen dyktige og kreative damer det her.

Hos Kathrine har jeg plukka ut denne. Rett og slett fordi det viser hvor kreativ denne jenta her er! Også ei bukse da!! Vanvittig kul!! Og bildene og teksten er flott plassert nede på det ene boksebeinet.

Hos Marianne valgte jeg denne. Den er enkel og utrolig fin! Liker godt bruken av malingen og syingen, og ikke minst de nydelige bildene.

Gratulerer med dagen til begge to :)

{ Kristina } sa...

Gratulerer jenter!!! :D

Vinneren av RAK'en fra Au-Dela Des Cimes blir snart annonsert. ;)

Torill sa...

Denne var en av de første LOene jeg så Kathrine hadde laget. Den var så flott og enkel og helt nydelig!!

Denne hos Marianne er utrolig kul! Jeg synes sirkler er litt vanskelig, men denne var så nydelig og enkelt utført!

Disse to damene er til stor inspirasjon!! Knallflinke!!

Julia sa...

Nå har jeg vært på en inspirasjonsrunde hos begge!

Hos Marianne fant jegdenne nydelige

Hos Katherine denne som jeg har sett før, men som er så herlig!

Siv Anne sa...

Denne likte jeg veldig godt hos Marianne. Liker de rette linjene og fargene som går ton-i-ton
Hos Kristine var det denne jeg likte godt. Hun lager stadig vekk flotte sider som er utenom det "vanlige" På denne likte jeg den gode varme følesen denne ga meg

oheidia sa...

Gratulerer med dagen, damer! Jeg har vært i bloggene deres (og det er ikke første gang jeg har vært der!). Jeg har valgt et bidrag fra dere vær som jeg synes er spesielle.

Kathrine har laget et kort til en gutt som heter Markus og hun har brukt emallasjen til runde chippboard figurer og laget kort inni emballasjen. I rundingen har hun fått plass til tyggegummi på rull og det ble utrolig tøfft. Tenk å få en slik personlig tyggispakke!!!

Marianne hadde et skilt som jeg syntes var veldig unikt fint. På skiltet sto det velkommen og det var hengt i en kleshenger. Under den scrappede platen har hun hengt vakre magiske perler som matcher skiltet. Vakkert!

Hilsen meg

Asil sa...

Gratulerer med både bursdager og morsdag!

Kathrine - jeg elsker familietre-LOen din (http://scrappelappeland.blogspot.com/2008/05/tre-musketerer.html)! Rett og slett vakker og veldig kreativ!

Marianne - denne falt jeg pladask for, En klem for mamma (http://creativelyjustme.blogspot.com/2008/09/guest-designer-at-hobbyhimmelen.html). De små detaljene som sammen utgjør en fantastisk LO!

Jeg kjenner jeg får et lite snev av grønnfarge over meg.. :P

Marianne Hope sa...

Åååååh, så søte dere er. Nå ble jeg skikkelig rørt altså. Tusen takk for bursdaghilsener og fantastiske kommentarer. Jeg hadde en fantastisk dag i går og nå ble den enda bedre.....Ha en fin morsdag alle mammaer der hjemme!

Kathrine sa...

Neimen oi så artig dette var da! Og forklarer mange hyggelige kommentarer på bloggen min hihi! Takk for mange koselige ord!

GryA sa...

Grattis med dagen jenter!
Begge så utrolig flinke!

Jeg falt spesielt for en LO inne hos Marianne. Et gjestedesigner bidrag hun har laget til Lotus paperie. En enkel hvit Lo med bilder av datteren som ser på Tv. Enkelt og stilfult.

LenaF sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
LenaF sa...

Jeg elsker clean and simple LO:er så denne: http://creativelyjustme.blogspot.com/2009/02/sketch-challenge-at-lotus-paperie-and.html
synes jeg er underbar!

Lene S sa...

Hipp hipp hurra!! Om enn litt forsinket ;o)

Håper dere hadde supre dager begge to!

Klem

 

blogger templates | Make Money Online