onsdag 26. november 2008

O'jul med din glede! Vi tar juleferie ...

Da lakker og lir det mot en av de travleste månedene i året for oss alle sammen. Derfor har vi bestemt at desember måned skal vi ta oss en velfortjent ferie alle sammen i design teamet. Vi har holdt koken siden mai, og med 3 LOer som skal scrappes til hver måned, så skal det bli godt å bare kosescrappe innimellom alle juleforberedelsene.

Meeeeen, det betyr ikke at det blir musestille her inne. Nei da, i begynnelsen av desember vil vi legge ut en del julerelaterte oppgaver dere kan pusle med når dere måtte finne tid til det. Her vanker det selvfølgelig premier også.

Vi har også andre spennende ting på gang. Vi har nemlig bestemt oss for å utvide design teamet vårt. Hvor mange, har vi ikke bestemt helt enda. Har du lyst å være med på DT'et vårt, sender du link til bloggen din og tre eksempler på LOer du har laget. Du må ta i betraktning at vi har 3 faste utfordringer å scrappe til i måneden når du søker. Send søknaden med LOene, link til blogg og noen ord om deg selv til: scrappemania@gmail.com. Vi håper mange har lyst å prøve seg.

Til slutt vil vi informere om at det blir lagt ut noen spørreundersøkelser i margen her. For å få en blogg som fungerer bra for dere, er vi avhengig av tilbakemeldinger, slik at vi kan evaluere hvordan de første 6 mnd. har gått. På den måten vil vi kunne forandre på eventuelle negative tilbakemeldinger, og gjøre bloggen enda bedre for dere.

Da gjenstår det vel bare å ønske alle som er innom å titter, og alle dere fantastiske jenter som har deltatt i utfordringene våre disse månedene; en riktig god jul og et produktivt nytt scrappeår!


3 kommentarer:

Smuti sa...

Juleferie har dere virkelig fortjent etter alle de fantastiske utfordringene og flotte LOene dere har laget. Så ta en velfortjent pause dere. *stor varm klem*

ninabakke sa...

Håper dere alle får en super flott juleferie, vel fortjent!! :)

Utrolig flott side dette her, kjempe gøy å følge med!

Jorunn sa...

En velfortjent juleferie!!!

Gleder meg til eit nytt år med masse spennande scrappe prosjekt og inspirasjon !!

Scrappemania var der eg fant akkurat den rette inspirasjonen for å komme til bake til scrapping for fullt, etter mange år med kortlaging, så denne bloggen vil alltid ligge mitt hjerte nærme!!!
<3

No håper eg at eg får tid til å være med på et lite ord før eg også må ta juleferie!!! :o)

 

blogger templates | Make Money Online