torsdag 1. januar 2009

Godt nytt år, og vinneren av "et lite ord"

Da håper vi at alle har hatt en flott julefeiring og at det nye året blir nok et superdupert scrappe år. Blir spennede å se hvilke trender som holder seg, og hvilke som forsvinner i tiden framover.

Vi holder i skrivende stund på å utvide DTet vårt, og i tillegg så blir det også noen andre små forandringer i 2009. Så håper mange vil følge oss i dette året også. Kan love dere at det vil bli spennende!!

Vi vil også takke Trine for deltagelse på DT i året som gikk. Hun har dessverre valgt å trekke seg pga. tidsmangel. Håper du fortsetter å glede oss med de flotte LOene dine i bloggen din og på scrappehuset framover Trine. Lykke til!

Jul og julekjas og mas og baking og hellige juledag, har gjort at vi faktisk er mer enn sen til å annonsere vinneren av "et lite ORD". Ordet var Tenke/think og vinneren ble ........Merethe (pingvinhockey)!! Alldeles herlig LO av ei bittelita jente, som har vokst så masse det første året sitt! Gratulerer så mye!!!

Her er Merethes VinnerLO:Du må selvfølgelig sende oss adressen din Merethe, slik at vi kan sende deg premien fra fra Studio 2 Mèrs.

5 kommentarer:

GryA sa...

Kjempefin lo!
Grattis

Elisabeth sa...

Gratulerer så mye, en nydelig layout !

Merete sa...

Åh..tusen tusen takk:)

ninabakke sa...

Gratulerer :D

{ Kristina } sa...

Gratulerer Merete! :)

 

blogger templates | Make Money Online