torsdag 11. september 2008

En liten påminnelse & vinneren av {Et Lite Ord} #4

NB NB!!
Vi setter som dere sikkert skjønner, veldig pris på at så mange deltar på utfordringene våre!! I den anledning er vi nødt å be dere som linker bidragene deres fra blogg, om å linke direkte til den posten bidraget ligger i. På den måten sparer dere oss som skal finne en vinner for mye tid. Vi må også be dere som linker til bilder i galleri, om å klikke på bildet for så å kopiere url. Linker du f.eks fra de siste opplastede bildene på f.eks minneriket, vil vi som trykker på linken få opp en helt annen LO enn den dere har linket til. Så dere må altså trykke dere inn i deres egne gallerie/album for å få riktig url.
Vi vil ikke ha muligheten til å lete opp riktig LO, så hvis dette skjer vil LOen din dessverre ikke bli tatt i betraktning. I tillegg vil vi også minne om at så lenge ikke annet er oppgitt skal det scrappes en LO, og at vi vil at bidraget ditt er laget spesielt for vår utfordring.
Håper dere har forståelse for dette.


Daaaa skal vi kåre nok en vinner av {Et Lite Ord} utfordringen vår. Vil samtidig takke for alle de flotte bidragene vi har fått denne gangen også. Dere er superflinke alle sammen, og vi håper dere fortsetter å sende inn bidragene deres.

Denne ganger var det Jeanettes nydelige LO som stakk av med flest stemmer. Gratulerer så mye! Send adressen din til scrappemania@gmail.com, så kommer det premie til deg i posten!


Som sagt over, så fikk vi inn mange flotte bidrag denne gangen også. I sliden under finner du noen av våre favoritter.10 kommentarer:

Anne M sa...

Gratulerer Jeanette!! Nydelig LO:)

Anne Bente sa...

tillykke Jeanette, den er også bare såååå utrolig nydelig

Nina B. sa...

Gratulerer så mye Jeanette! Utrolig herlig LO, og et kjempesøtt bilde!!

Smuti sa...

Gratulerer! En kjempe herlig LO :)

Merete sa...

Kjempenydelig!! Og et herlig bilde! Gratulerer, Jeanette:)

Linda sa...

gratulerer så utrolig mye jeanette!! så morro! det er sååå herlig det bilde!!

Vibeke sa...

Gratulerer så mye!! Flott LO!!!:)

Jorunn sa...

Gratulerer Jeanette!!
Så utrulig vakker LO!!!

kslaughter sa...

I'm sorry that I can only write in English here, but I am wondering in these layouts if "minner" is a name or something else? My last name before I was married was Minner. I have never seen or known anyone else with this family name.

{ Kristina } sa...

"Minner" is the Norwegian word for "memories".

 

blogger templates | Make Money Online